Hej på er alla, hoppas att ni mår bra! 😀 Jag själv skall inte klaga för idag är jag ledig, sååå himla skön fredag! ✌️
Vet ni vad? Jag har fått hemskickat ett gäng produkter ifrån Khoisan Tea som jag skall prova, bland annat kanel extrakt som jag har i min kanelbullefudge som jag tipsar om idag!
Alla deras produkter är ekologiska, bra va? Dessutom har dem flesta även KRAV-märkts.
Jag tycker det är superviktigt att använda sig av bra råvaror, vilket jag hemma tänker mycket på när jag är och handlar mat, både ekologiskt, KRAV-märkt, fairtrade för att nämna några viktiga märkningar att hålla koll på
i affären.
Tänker du på det när du handlar?
Kanelbullefudge:
360 gram socker
200 gram grädde
200 gram mjölk
140 gram sirap
50 gram smör
1 nypa salt
3 msk Khoisan tea kanel extrakt
Pärlsocker att strö över
Koka alla ingredienser till 117°c ta av från plattan. Låt fudgen svalna till en tempratur mellan 55°c-60°c , rör om då och då. Häll upp fudgen i en form med bakplåtspapper och strö på pärlsocker. Låt fudgen stå över natten i rumstempratur och
skär upp i bitar - låt även fudgen torka till på ytan i rumstempratur innan du packar ner den. Ät och njut!


1 kommentarer
Tess
24 Nov 2017 13:36
Mums, vad gott det ser ut! :D
Kommentera